Tehnična podpora   Pred nakupom
 Košarica
01 77 77 888
Delavniki 8:00 - 20:00
01 77 77 866
Delavniki 8:00 - 20:00
 
podpora@domovanje.com
Vsak dan 8:00 - 20:00
nakup@domovanje.com
Vsak dan 8:00 - 20:00
 
 

Naročanje in plačilo zahtevkov


Zahtevek sistemske podpore lahko naročite prek uporabniških strani, elektronske pošte ali telefona, ko zahtevate izvedbo del, ki spadajo v sistemsko podporo.  Če zahtevek naročite prek elektronske pošte izven rednega delovnika (po 16:00), ga bomo videli šele naslednji delovni dan, zato priporočamo, da v tem času uporabite posebno telefonsko številko, ki vam je na voljo.

Glede na dolžino razreševanja zahtevka sistemske podpore s tem porabite različno število žetonov sistemske podpore.

Žeton sistemske podpore


Z nakupom žetonov sistemske podpore si zagotovite možnost, da naročite zahtevek sistemske podpore. En žeton sistemske podpore vam zagotavlja 15 minut dela enega usposobljenega tehika1. Žeton sistemske podpore se ne da razdeliti na manjše enote, tako ni možno porabiti polovico žetona sistemske podpore.

Če še nimate zakupljenih žetonov sistemske podpore, vam bomo ob oddaji zahtevka sistemske podpore poslali predračun za nakup žetonov ter po prejemu plačila začeli z razreševanje zahtevka v skladu z odzivnim časom.

Prejšnji odstavek ne drži, če se zahtevek nanaša na napako resnosti ena. V tem primeru, bo naš tehnik vedno, tudi izven delovnika (od 16:00 - do 8:00) sprejel zahtevek v razreševanje,  vi pa boste naslednji dan prejeli račun za ustrezno število žetonov sistemske administracije.

Če ste vnaprej zakupili paket žetonov ali imate pogodbeno določeno število žetovov, vam bomo ob ob zaključku obdelave zahtevka, ustrezno število žetonov odšteli od vaše kvote. V primeru, da smo porabili več časa, kot ga lahko zakupite z vašimi obstoječimi žetoni, vam bomo naknadno izstavili račun za dodatne žetone.

Če ugotovimo, da je bil za vzrok težave, ki je bila predmet zahtevka,  na strani ponudnika (Domovanje d.o.o.), naročniku ne odštejemo oz. zaračunamo žetonov. Odločitev glede tega je v izključni pristojnosti ponudnika (Domovanje d.o.o.)


1 V primeru dela izven rednega delovnega časa oz. zahteku po večji nujnosti s strani naročnika se žetoni lahko porabljajo hitreje.
Niste našli pravega odgovora? Iščite po bazi znanja:

Informacije o ponudbi

01 77 77 866
nakup@domovanje.com

Tehnična podpora

01 77 77 888
podpora@domovanje.com

DHH.si d.o.o.
Pod hribom 55
SI-1000 Ljubljana
Splošni podatki podjetja >
Spremljajte nas
  

Podprti načini plačila
Garancija zadovoljstva
Domovanje
© 1999 - 2018 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. Cene veljajo od 1.1. 2018. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Prijavite se na e-novice:
 
Podjetjem pomagamo pri uspehu!     1. v regiji
47.000 registriranih domen
20.000 zadovoljnih naročnikov
    1.000 izdelanih spletnih strani
30 sodelavcev se trudi za vas
17 let spletne tradicije
Zaupajo nam veliki in mali podjetniki

 
       
       
 

Podjetje Skupine Klaro
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.