Tehnična podpora   Pred nakupom
 Košarica
01 77 77 888
Delavniki 8:00 - 20:00
01 77 77 866
Delavniki 8:00 - 20:00
 
podpora@domovanje.com
Vsak dan 8:00 - 20:00
nakup@domovanje.com
Vsak dan 8:00 - 20:00
 
 

Premium VPS strežniki in VPS strežniki po meri


VPS paketi iz obeh sklopov ne vsebujejo vzdrževanja (ang. unmanaged) in so namenjeni strokovnjakom, ki si želijo operacijski sistem popolnoma prilagoditi svojim potrebam, hkrati pa iščejo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.

Domovanje.com v primeru teh VPS paketov prevzame odgovornost za ustrezne ukrepe, ki poskrbijo za delovanje omrežja in strojne opreme ter zagotovitev resursov uporabniku, ki jih je zakupil z VPS paketom.

Vse ostalo spada v odgovornost naročnika VPS paketa.


Hkrati pa smo vam celotno leto na voljo vseh 24 ur dneva in tudi v primeru, ko v okviru svojega dela potrebujete rešitev izzivov, ki spadajo na področje sistemske administracije.

Razlika med paketi VPS po meri in Premium VPS


VPS paketi po meri so načrtovani tako, da lahko ponudijo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Uporablja se virtualizacija na nivoju jedra (OpenVZ), ki je zelo učinkovita pri uporabi sistemskih virov in omogoča preprosto deljenje sistemskih virov, ki jih ponuja strojna oprema med različne VPS pakete. Namestite lahko le različne Linux distribucije.

Premium VPS paketi za osnovo uporabljajo KVM virtualizacijo, ki deluje na nivoju strojne opreme. Na vsak strežnik dovolimo le namestitev toliko paketov, da seštevek sitemskih virov (procesorska moč, pomnilnik, prostor) nikoli ne preseže virov, ki jih zagotavlja strojna oprema.

Namestite lahko tako različne Linux distribucije kot strežniške operacijske sisteme Windows.

Pogosta vprašanja

Niste našli pravega odgovora? Iščite po bazi znanja:

Informacije o ponudbi

01 77 77 866
nakup@domovanje.com

Tehnična podpora

01 77 77 888
podpora@domovanje.com

DHH.si d.o.o.
Pod hribom 55
SI-1000 Ljubljana
Splošni podatki podjetja >
Spremljajte nas
  

Podprti načini plačila
Garancija zadovoljstva
Domovanje
© 1999 - 2018 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. Cene veljajo od 1.1. 2018. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Prijavite se na e-novice:
 
Podjetjem pomagamo pri uspehu!     1. v regiji
47.000 registriranih domen
20.000 zadovoljnih naročnikov
    1.000 izdelanih spletnih strani
30 sodelavcev se trudi za vas
17 let spletne tradicije
Zaupajo nam veliki in mali podjetniki

 
       
       
 

Podjetje Skupine Klaro
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.