Tehnična podpora   Pred nakupom
 Košarica
01 77 77 888
Delavniki 8:00 - 20:00
01 77 77 866
Delavniki 8:00 - 20:00
 
podpora@domovanje.com
Vsak dan 8:00 - 20:00
nakup@domovanje.com
Vsak dan 8:00 - 20:00
 
 

Kako namestim spletno aplikacijo npr. Joomlo?


V Nadzorno ploščo se prijavite prek uporabniških strani domovanje.com in nato sledite spodnjim korakom.

OPOMBA: Zaradi različnih verzij nadzorne plošče se lahko slikovno gradivo razlikuje od dejanskega prikaza. V kolikor naletite na težavo nam sporočite na info@domovanje.com

1. V levem meniju izberite Domov.
2. Spodaj izberite domeno, na katero želite namestiti Joomlo.3. V sklopu ikon Prilagojeni gumbi izberite Prednameščene aplikacije.4. V levem meniju izberite Portals/CMS.5. Kliknite na Joomla.


6. V meniju desno zgoraj izberite Install.7. Preverite Choose Domain, da je izbrana prava domena.8. V polje In Directory vpišite direktorij (mapo), v katerega želite namestiti Joomlo. Polje pustite PRAZNO, če želite, da se stran namesti v osnovni direktorij (mapo) za to domeno.

9. Pod Site Settings vpišite ime in opis vaše spletne strani.

10. Pod Admin Account vpišite želeno uporabniško ime, geslo, vaše ime in e-poštni naslov za vašo spletno stran.

11. Preverite še ostale nastavitve in kliknite Install.

12. Izpiše se vam povezava do vaše spletne strani in administracije zanjo, kjer se lahko prijavite z uporabniškim imenom in geslom, ki ste ju pravkar vpisali.Prednost uporabe:
  • Prednameščene aplikacije je mogoče enostavno posodabljati. Redno posodabljanje aplikacij je še posebej pomembno zaradi varnosti spletne strani pred vdori.
Reševanje težav:
  • Problem: Ne morete izbrati prave domene za namestitev.
Rešitev: Preverite, da ste v Nadzorni plošči izbrali domeno za katero želite namestiti Joomlo, preden ste izbrali Prednameščene aplikacije.
  • Problem: Ko želite odpreti povezavo do vaše spletne strani, vas brskalnik vpraša, če želite odpreti/shraniti datoteko.
Rešitev: Za domeno omogočite PHP, počakajte 15 minut in počistite predpomnilnik vašega brskalnika, nato poskusite znova.
  • Problem: Ko želite odpreti povezavo do vaše spletne strani, se prikaže opozorilo: You see this page because there is no Web site at this address.
Rešitev: Počakajte 15 minut in ponovno naložite stran.
  • Problem: Ko kliknete Install, se prikaže opozorilo: The maximum number of databases you can create has been reached, so installation cannot proceed.
Rešitev: Če imate na tej domeni ustvarjeno podatkovno bazo, ki je ne uporabljate oz. je prazna, jo izbrišite in poskusite znova. Če to ni mogoče in vaš paket gostovanja to omogoča, povišajte omejitev števila podatkovnih baz, ki jih lahko ustvarite za to domeno.
Niste našli pravega odgovora? Iščite po bazi znanja:

Informacije o ponudbi

01 77 77 866
nakup@domovanje.com

Tehnična podpora

01 77 77 888
podpora@domovanje.com

DHH.si d.o.o.
Pod hribom 55
SI-1000 Ljubljana
Splošni podatki podjetja >
Spremljajte nas
  

Podprti načini plačila
Garancija zadovoljstva
Domovanje
© 1999 - 2018 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. Cene veljajo od 1.1. 2018. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Prijavite se na e-novice:
 
Podjetjem pomagamo pri uspehu!     1. v regiji
47.000 registriranih domen
20.000 zadovoljnih naročnikov
    1.000 izdelanih spletnih strani
30 sodelavcev se trudi za vas
17 let spletne tradicije
Zaupajo nam veliki in mali podjetniki

 
       
       
 

Podjetje Skupine Klaro
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.