Tehnična podpora   Pred nakupom
 Košarica
01 77 77 888
Delavniki 8:00 - 20:00
01 77 77 866
Delavniki 8:00 - 20:00
 
podpora@domovanje.com
Vsak dan 8:00 - 20:00
nakup@domovanje.com
Vsak dan 8:00 - 20:00
 
 

Kako uredim preusmeritve na poštnih predalih?


V spletni vmesnik za administracijo poštnih predalov se prijavite v skladu z navodili. Če imate na voljo več poštnih predalov izberite tistega, ki ga želite urediti.

Po prijavi boste pod razdelkom Orodja opazili gumba Preusmeritev in Poštna skupina.

Vzpostavljanje preusmeritve (na en sam naslov)
Vzpostavitev preusmeritve (npr. če želite iz predala prodaja@domena.si vso pošto preusmeriti na predal info@domena.si) izvedete s pritiskom na gumb Preusmeritev.
Odpre se novo okno - obkljukajte kvadratek poleg zapisa Preusmeritev, kar bo aktiviralo preusmeritev, v vnosno polje Preusmeritev pa vpišite e-mail naslov, kamor želite preusmeriti vso pošto (info@domena.si), ki pride na predal podpora@domena.si. Akcijo potrdite s klikom na gumb OK.

Vzpostavljanje preusmeritve (na več naslovov hkrati)

Vzpostavitev preusmeritve na več naslovov (npr. če želite vso pošto s predala prodaja@domena.si preusmeriti na predala info@domena.si in test@domena.si) izvedete s pritiskom na gumb Poštna skupina.
Odpre se novo okno - izberite možnost Dodaj novega člana. Odpre se vam novo okno, kjer lahko vnesete posamezne naslove v polje E-pošta. Potrdite jih s klikom na gumb OK.
Po potrditvi ne pozabite vključiti preusmeritve s klikom na ikono Vklopi.

Izklop shranjevanja sporočil na strežniku, kadar je urejena preusmeritev

V primeru, da imate za določen elektronski predal nastavljeno preusmeritev, se sporočila shranjujejo na strežniku in hkrati preusmerjajo na drugi naslov oz. naslove. V kolikor ne želite, da se sporočila shranjujejo na našem strežniku in želite, da se samo preusmerjajo, morate narediti sledeče:

Pod razdelkom Orodja kliknite gumb Predal. V strani, ki se bo odprla, odstranite kljukico pri kvadratku Predal ter sprembemo potrdite s klikom na gumb OK.

POZOR: V trenutku, ko boste deaktivirali možnost Predal, se bodo s strežnika pobrisala vsa vaša sporočila! V primeru, da imate nastavljeno preusmeritev, se bodo vsa sporočila preusmerjala na preusmeritveni e-mail naslov.
Niste našli pravega odgovora? Iščite po bazi znanja:

Informacije o ponudbi

01 77 77 866
nakup@domovanje.com

Tehnična podpora

01 77 77 888
podpora@domovanje.com

DHH.si d.o.o.
Pod hribom 55
SI-1000 Ljubljana
Splošni podatki podjetja >
Spremljajte nas
  

Podprti načini plačila
Garancija zadovoljstva
Domovanje
© 1999 - 2018 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. Cene veljajo od 1.1. 2018. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Prijavite se na e-novice:
 
Podjetjem pomagamo pri uspehu!     1. v regiji
47.000 registriranih domen
20.000 zadovoljnih naročnikov
    1.000 izdelanih spletnih strani
30 sodelavcev se trudi za vas
17 let spletne tradicije
Zaupajo nam veliki in mali podjetniki

 
       
       
 

Podjetje Skupine Klaro
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.