Tehnična podpora   Pred nakupom
 Košarica
01 77 77 888
Delavniki 8:00 - 20:00
01 77 77 866
Delavniki 8:00 - 20:00
 
podpora@domovanje.com
Vsak dan 8:00 - 20:00
nakup@domovanje.com
Vsak dan 8:00 - 20:00
 
 

Zakaj dobivam obvestila ARNES-a, da vpis domene v DNS NI uspel?


Obvestilo je informativne narave in vas obvešča o tem, da je ARNES-ov avtomatski sistem za preusmerjanje domen na DNS strežnike vpisane v registru naletel na napako in zato domena ni bila usmerjena na DNS strežnike, torej vpis v DNS ni uspel.

To obvestilo ne pomeni, da registracija domene ni uspela - ravno nasprotno, registracija domene JE uspela in sedaj je potrebno domeno parkirati na DNS strežnikih, torej pripraviti pravilne DNS zapise na strežnikih, ki so vpisani v registru, da bo preverjanje dokončano brez napake.

Pri nas DNS zapise lahko urejate v okviru vsakega paketa gostovanja, če pa imate le registrirano domeno, vam ponudimo brezplačno upravljanje z DNS zapisi.

V kolikor želite z domeno gostovati pri drugem ponudniku tovrstnih storitev, lahko preko uporabniških strani  vpišete DNS strežnike vašega ponudnika, ta pa mora nato poskrbeti za pravilne DNS zapise.
Pravilnost in uspešnost preusmerjanja je v tem primeru popolnoma v rokah vašega ponudnika gostovanja oziroma DNS zapisov!

Sporočila se pošiljajo na elektronski naslov tehničnega kontakta. V kolikor domene še ne nameravate uporabljati, pa so sporočila za vas moteča, lahko preko uporabniških straniizbrišete trenutne DNS strežnike za vašo domeno in teh obvestil ne boste več prejemali.

Oglejte si tudi: Kako preverim pravilnos nastavitev DNS strežnikov za .si domeno?
Niste našli pravega odgovora? Iščite po bazi znanja:

Informacije o ponudbi

01 77 77 866
nakup@domovanje.com

Tehnična podpora

01 77 77 888
podpora@domovanje.com

DHH.si d.o.o.
Pod hribom 55
SI-1000 Ljubljana
Splošni podatki podjetja >
Spremljajte nas
  

Podprti načini plačila
Garancija zadovoljstva
Domovanje
© 1999 - 2018 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. Cene veljajo od 1.1. 2018. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Prijavite se na e-novice:
 
Podjetjem pomagamo pri uspehu!     1. v regiji
47.000 registriranih domen
20.000 zadovoljnih naročnikov
    1.000 izdelanih spletnih strani
30 sodelavcev se trudi za vas
17 let spletne tradicije
Zaupajo nam veliki in mali podjetniki

 
       
       
 

Podjetje Skupine Klaro
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.