Tehnična podpora   Pred nakupom
 Košarica
01 77 77 888
Delavniki 8:00 - 20:00
01 77 77 866
Delavniki 8:00 - 20:00
 
podpora@domovanje.com
Vsak dan 8:00 - 20:00
nakup@domovanje.com
Vsak dan 8:00 - 20:00
 
 

Prijavite se na naše e-novice:


Novice

 
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>
 
13.12.2016 13:00
Objavil: Tjaša

Jesenske novosti pri Domovanju


V novembru in decembru smo pripravili kar nekaj novosti:
  • Prenovili smo pakete gostovanja
Sedaj imajo vsi novi paketi gostovanja nadzorno ploščo cPanel, tečejo na hitrih SSD diskih in omogočajo brezplačne SSL certifikate. Več o tem >

  • Omogočili naročilo WHOIS zasebnosti
Podatki kot je npr. lastnikov e-poštni naslov, so javno dostopni v t.i. WHOIS bazi. Storitev WHOIS zasebnost vam omogoča zaščito osebnih podatkov ter ščiti pred nezaželeno pošto, ki se pošilja na naslove, pridobljene iz WHOIS baz. Naročite WHOIS zaščito za svoje domene >

  • Imamo nov TRR račun
7. oktobra smo vas obvestili o združitvi in preimenovanju našega podjetja ter vas prosili, da v shranjenih plačilih spremenite podatke našega TRR računa. V izogib težavam še enkrat prilagamo novo TRR številko: SI56 2900 0005 0331 896.

  • Prenovili smo ponudbo SSL certifikatov
Prenovili smo ponudbo SSL certifikatov ter še bolje predstavili razlike med njimi. Ponudba SSL certifikatov >


 
24.11.2016 09:00
Objavil: Tjaša

Nova generacija spletnega gostovanja


Naši paketi spletnega gostovanja so od danes naprej še boljši:
  • Paketi bodo sedaj uporabljali nadzorno ploščo cPanel, ki med drugim omogoča brezplačne certifikate za vse gostujoče domene in izbiro PHP vse do verzije 7. Več o novosti v paketih gostovanja >
  • Še bolj stabilno delovanje strežnikov sedaj zagotavljamo tudi z določitvijo zmogljivosti paketov. Tako je npr. paketu Trgovina, ki je namenjen zahtevnejšim spletnim stranem, namenjenih več strežniških virov. Več o zmogljivosti paketov >
  • Ohranili pa smo najboljše: paketi so še naprej neomejeni glede prometa, prostora, števila e-poštnih predalov in MySQL baz. 
07.11.2016 11:00
Objavil:

Varnostne posodobitve na e-mail predalih


V naslednjih dneh bomo na poštnih strežnikih izvedli spremembe, ki bodo še povečale varnost vaših poštnih predalov. Več informacij na Domovanje - status.

Večina vas sprememb sploh ne bo občutila.
Če bi vaš odjemalec kljub temu pričel prikazovati napako pri pošiljanju sporočil, preverite nastavitve SMTP avtorizacije. Pravilna nastavitev SMTP avtorizacije za vrsto šifriranja gesla (metoda overitve) je "Normal password" / "Običajno geslo".


 
06.10.2016 13:00
Objavil: Tjaša

Pripojitev in preimenovanje podjetja Domovanje d.o.o.


Danes se je podjetje Domovanje d.o.o. pripojilo k dosedanjemu 100 % lastniku DHH.si d.o.o..

Že do sedaj smo skupaj z zaposlenimi v materinskem podjetju delovali kot ena ekipa, tako da pripojitev pomeni predvsem poenostavitev poslovanja na naši strani, medtem ko se za vas ne bo nič spremenilo.

Za vaše storitve bo pod blagovno znamko Domovanje.com še naprej skrbela ista ekipa. Združitev in preimenovanje se bosta izražali le v novih podatkih podjetja.

Vse obstoječe pogodbe ostanejo veljavne in ne zahtevajo dodatnih sprememb.

Podatki o podjetju:
DHH.si d.o.o.
Pod hribom 55, 1000 Ljubljana
ID za DDV: SI 38077736
TRR: SI56 2900 0005 0331 896

Verjamemo, da se bo naše uspešno poslovno sodelovanje nadaljevalo tudi pod novim imenom!


 
05.10.2016 11:00
Objavil: Tjaša

Sprememba cenika dodatkov za VPS gostovanja


Znižali smo ceno operacijskega sistema Windows, ki je na voljo kot dodatek na paketih Premium VPS gostovanja. Windows Server Standard Edition (2008 R2 ali 2012) sedaj dobite za 21,96 € / mesec. Več v ceniku >


 
15.09.2016 07:00
Objavil: Tjaša

Novo: obveščanje pred potekom paketa gostovanja tudi preko SMS sporočila


Sedaj vas v primeru, da pozabite podaljšati svoj paket gostovanja, pred deaktivacijo paketa še enkrat obvestimo. En dan pred potekom gostovanja vam namreč pošljemo SMS sporočilo, s katerim vas spomnimo na manjkajoče plačilo.

Priporočamo torej, da v uporabniških straneh preverite svoje kontaktne podatke in za vse plačniške kontakte vpišete tudi številko mobitela.

Preberite navodila, kako dopolnite kontaktne podatke.


 
09.09.2016 14:00
Objavil: Administrator

Sprememba gesel za dostop do uporabniških strani


Danes, v petek 9. septembra 2016, smo se odločili ponastaviti vsem uporabnikom gesla za dostop do uporabniških strani. V standardni analizi poskusa vdora, ki so ga naši tehniki zaustavili 6. septembra, smo včeraj ugotovili, da obstaja možnost, da je napadalec pridobil nekatere podatke iz naše baze podatkov.

Klub temu, da dostop do podatkov ni potrjen in so vsa gesla v bazi zapisana le v zašifrirani obliki, ki onemogoča neposredno zlorabo, smo se zaradi naše zavezanosti varnosti odločili, da sprejmemo ukrep ponastavitve gesel.

Geslo lahko spremenite tudi kadarkoli kasneje, z uporabo obrazca za pozabljeno geslo.

Vse spletne strani in e-pošta naših strank se nahajajo na drugih strežnikih in po do sedaj opravljeni analizi niso bili predmet napada.


 
30.08.2016 17:00
Objavil: Tjaša

Ponovno orjemo ledino (prvič v Sloveniji!)


V zadnjih letih je skupina Klaro, del katere je tudi Domovanje d.o.o., uspešno rasla. Poleg tega, da nam z vsakim dnem zaupa več naročnikov, za kar smo vam neizmerno hvaležni, smo tudi uspešno vstopili na nove trge. Lansko leto smo tako prevzeli največjega hrvaškega ponudnika gostovanja in registracije domen Plus hosting d.o.o. in njihovo podružnico v Srbiji. Z vsako širitvijo dobimo nove sodelavce in znanja, tako da vam lahko nudimo še boljšo storitev.

V lanskem letu smo tudi so-ustanovili italijansko družbo Dominon hosting holding S.p.A. (DHH), ki je letos poleti uspešno vstopila na italijansko italijansko borzo in pridobila 4,2 milijona svežega kapitala, ki nam bo omogočil nadaljnjo regijsko širitev.

Zelo smo ponosni, da smo prvo slovensko podjetje, ki mu je uspel ta dosežek. Omogočili ste ga pa tudi vi, naši naročniki, z vašo dolgoletno zvestobo. Hvala vam!

Več o tem dogodku si lahko tudi preberete na spletnih mestih Startaj (Finance.si), Mladi podjetnik in Delo.


 
27.06.2016 07:10
Objavil: Tjaša

Vaša domena je sedaj registrirana ali podaljšana takoj po plačilu ponudbe


Želite v nekaj sekundah registrirati domeno?

Sedaj naročila za registracijo in podaljšanje domen zaženemo takoj, ko plačate ponudbo. Pomembno je le, da izberete plačilo s PayPal ali kreditno kartico.


 
16.06.2016 08:49
Objavil: Tjaša

Zaradi nadzora delovanja strežnikov vaše spletne strani delujejo tudi v izjemnih situacijah


Konec aprila je naš naročnik doživel nekaj, kar si zagotovo želite vsi: zaradi nastopa v priljubljeni televizijski oddaji je njegovo spletno stran naenkrat obiskalo skoraj 30-krat več obiskovalcev kot običajno.

Preberite, kako smo rešili težavo >


<< < 1 2 3 4 5 6 > >>

Informacije o ponudbi

01 77 77 866
nakup@domovanje.com

Tehnična podpora

01 77 77 888
podpora@domovanje.com

DHH.si d.o.o.
Pod hribom 55
SI-1000 Ljubljana
Splošni podatki podjetja >
Spremljajte nas
  

Podprti načini plačila
Garancija zadovoljstva
Domovanje
© 1999 - 2019 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Prijavite se na e-novice:
 
Podjetjem pomagamo pri uspehu!     1. v regiji
47.000 registriranih domen
20.000 zadovoljnih naročnikov
    1.000 izdelanih spletnih strani
30 sodelavcev se trudi za vas
17 let spletne tradicije
Zaupajo nam veliki in mali podjetniki

 
       
       
 

Podjetje Skupine Klaro
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke.